Starea lui Constantin Radulescu, tanarul impuscat in cap, acum 10 zile, de seful AFAN, Alexandru Radulescu, continua sa fie foarte grava, au anuntat, ieri, medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Acestia au aratat ca tanarul este in coma superficiala, facand pentru a doua zi febra. Desi doctorii spera ca tratamentul cu antibiotice sa-i amelioreze starea tanarului, totusi exista riscul aparitiei unei infectii ca urmare a faptului ca numarul alicelor care sunt inca in capul acestuia si care pot migra este mare. Potrivit neurochirurgilor, zeci de alice sunt inca in capul barbatului, raspandite la nivelul substantei cerebrale, in creierul mic, la baza creierului, iar acestea nu pot fi scoase.

Ca atare, medicii raman sceptici in ceea ce priveste sansele de supravietuire ale victimei sefului AFAN. In plus, doctorii spus ca daca tanarul va trai, el ar ramane cu o infirmitate permanenta din cauza lipsei de substanta osoasa craniana. De cealalta parte, agresorul - arestat preventiv pentru 29 de zile, sub acuzatia de tentativa de omor calificat - a facut recurs impotriva deciziei de a sta la puscarie, procesul urmand a se judeca maine. Desi "pistolarul" s-a saturat de puscarie, sansele ca el sa iasa de dupa gratii sunt mici, tinand cont ca a actionat cu intentie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.