EXTRAVAGANTA. Deputatul Nati Meir a ales sa-si petreaca vacanta intr-un mod original
Parlamentarul va locui, timp de 7 zile, in Penitenciarul Jilava unde vrea sa vada cum traiesc detinutii acestei inchsori. "Am luat aceasta decizie in urma mai multor plangeri pe care le-am primit din partea celor aflati dincolo de gratii, care mi-au scris ca le sunt incalcate mai multe drepturi", ne-a declarat Nati Meir. Acesta a cerut Directiei Penitenciarelor sa devina gardian, fara a fi platit, timp de doua saptamani.

Solicitarea a fost admisa, astfel ca deputatul va petrece alaturi de detinutii Penitenciarului Jilava acesta saptamana. "Vreau sa ma conving personal cum sunt tratati cei care au de ispasit o pedeapsa privativa de libertate. Indiferent de ce au facut, statul trebuie sa le respecte drepturile", ne-a spus, ieri, deputatul independent. Acesta a fost impresionat de felul in care isi petrec zilele cei aflati dincolo de gratii. Pentru consultatii juridice, deputatul a fost insotit de avocatul Gheorghe Florescu


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.