Protagonistii noului dosar penal al fostului premier tac. Vorbesc insa apropiatii lor

DNA a anuntat, cu citeva zile in urma, ca il cerceteaza pe Adrian Nastase intr-un nou dosar, sub acuzatia ca a primit foloase necuvenite de 26 de miliarde de lei. Firmele Vertcon SA Bacau si Eurografica SRL Bucuresti l-ar fi sponsorizat pe fostul premier, in campania electorala din 2004, cu materiale de propaganda electorala. Proprietarii celor doua firme se feresc de orice discutie cu presa.

Actionarul majoritar al Vertcon, Cristina Popa, a plecat in concediu si nu poate fi gasita nici telefonic. Directorul societatii, Viorel Ungureanu, nu a putut fi contactat timp de doua zile nici la firma, nici pe telefonul mobil.

Aceeasi tacere si la Eurografica SRL Bucuresti. Principalii actionari, italienii Aristide Bonetti si Gianni Marco Guasti, nu sint in Romania. Iar actionarul minoritar si managerul firmei, Cristian Mihail Vasile, a raspuns, prin intermediari, insistentelor noastre ca nu are timp de vorba.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.