Timp de cinci zile, diferite proiectii luminoase vor crea un spectacol unic pe cladirea Hotelului InterContinental. Evenimentul, organizat de staff-ul Hotelului InterContinental Bucuresti cu ocazia celei de-a 35-a aniversari, se va desfasura intre 7 si 11 iunie 2006, in intervalul orar 21.00 - 00.00.

In cadrul aceluiasi proiect, in zilele de 9, 10 si 11 iunie va fi iluminat in premiera nationala si Castelul Bran, unul dintre simbolurile turistice ale Romaniei.

Artizanul acestor spectacole este Gerry Hofstetter. Aflat pentru prima data in Romania, artistul va compune vizual texturi si simboluri pentru a crea aceasta forma de arta inovatoare. Printre lucrarile lui anterioare se numara proiectii pe Poarta Brandenburg din Berlin, iluminarea unor aisberguri in Antarctica, ''decorarea" masivului Matterhorn din Alpi si iluminarea celei mai mari cascade din Europa, ''Rheinfall Schaffhausen" din Elvetia.
De la inaugurarea sa in 1971, Hotelul InterContinental este considerat un simbol al Capitalei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.