Adeptii sunt indoctrinati cu pretinse mesaje ale Atotputernicului in care acesta ii indeamna sa faca ce le spune Grieg, promitandu-le ca Iisus va veni in Romania. Adevarul continua publicarea unor documente din interiorul sectei MISA. Acestea dovedesc ca Gregorian Bivolaru se considera un trimis al lui Dumnezeu pe Pamant. Festivitatile de ziua lui Guru l-ar fi facut sa paleasca si pe Nicolae Ceausescu.

In direct cu Dumnezeu !

Printre documentele aflate in posesia ziarului Adevarul se numara si "dialogurile" membrilor MISA cu "Dumnezeu". Am ales din acest "dialog", in care "Dumnezeu" ii invata cum sa se comporte in MISA, documentul intitulat "Rugaciunea de 24 de ore". Una dintre intrebarile adresate de membrii MISA "Doamne, Te rog din inima, spune-ne cum sa ne pregatim pentru ziua lui Grieg". Raspunsul celui de "Sus", conform documentului MISA: "Pentru voi, ziua lui Grieg, din anul care vine va fi cea mai mare sarbatoare spirituala la care ati participat vreodata. Nici nu va puteti imagina Marea Mea Gratie care se va revarsa prin Grieg, dar si direct, asupra voastra in aceste momente, unice pentru voi. Sa priviti aceasta sarbatoare ca pe o adevarata comuniune cu Mine. Acolo, Grieg va fi canalul, Eu voi fi cu adevarat cu voi, mai aproape si mai palpabil ca niciodata". "Mesajul" lui "Dumnezeu" se intinde pe o pagina tip A 4 si depaseste toate limitele pe care le-ar putea banui cineva din afara MISA. "Dumnezeu" continua: "Trebuie sa intelegeti ca El (n.red. - Grieg) are forta si investitura Mea pentru a impulsiona trezirea spirituala a planetei, a voastra, si prin aceasta intrarea in Marea Lumina Spirituala, a intregului sistem solar, precum si a zonelor subtile asociate".

49 de zile de rugaciune pentru ziua lui Bivolaru

Mai mult, imaginarul "Dumnezeu" le promite membrilor MISA ca daca vor continua "sub bagheta lui Grig" atunci "veti ajunge cu adevarat la Mine", indemnul de supunere totala fata de Grieg este apoi subliniat si cu mai multa tarie de falsul Dumnezeu al MISA. "Iubiti-l pe maestrul vostru si, in felul acesta, va veti apropia cat mai mult de Mine si de Iisus. Nu pricepeti ca Eu, direct, dar si prin el si Iisus, voi impulsiona si sustine Marea Translatie?". "Dumnezeu" da apoi "indicatii" despre organizarea zilei de nastere a lui Gregorian Bivolaru. Bineinteles, membrii vor trebui sa se roage cu sapte lumanari la o poza a lui Grieg. "Tapasul", cum este denumita ceremonia, va dura 49 de zile.

"Urmariti ca in toata aceasta perioada sa aveti la voi permanent o mica poza a lui Grieg, de preferinta cea distribuita la mare". Iar "Dumnezeu" da si sfaturi despre implicarea civica a membrilor MISA: "si, ca un semn de adevarata cinstire a maestrului vostru, a Mea, de fapt, astept angrenarea voastra plenara in actiunile la unison pentru salvarea planetei, a Romaniei si a voastra". in cele din urma, "Dumnezeu" le mai transmite inca o data mesajul: "Sunteti copiii mei dragi, va iubesc mult si de asta vi l-am trimis pe Grieg. Iubiti-va, iubiti pe semenii vostri, iubiti-l pe Grieg, pe Iisus, iubiti-Ma pe Mine in tot ce iubiti si veti atinge, in felul acesta, intelepciunea si fericirea suprema: veti fi cu Mine".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.