Comunitatea aromanilor nu s-a aratat bucuroasa de prezenta lui Gigi Becali la manifestarile organizate cu ocazia Zilei nationale. intre organizatori si omul de afaceri a izbucnit conflictul, patronul Stelei parasind sala in fluieraturi si huiduieli. Gigi Becali n-a fost invitat la Sala Palatului, la manifestarile prilejuite de Ziua nationala a aromanilor. Organizatorii zic ca au adresat invitatii doar membrilor Comunitatii aromane, organizatie din care Becali nu face parte, si reprezentantilor unor partide parlamentare.

Actionand conform stravechiului adagiu "daca voi nu ma vreti, eu va vreau", Gigi Becali si-a facut aparitia pe nepusa masa la Sala Palatului, reusind sa tulbure lucrarile reuniunii. A avut parte la intrarea in sala si de aplauze, si de fluieraturi, iar apoi, pret de mai multe minute, s-a aflat in centrul atentiei televiziunilor si fotoreporterilor. in cele din urma, liderul PNG si-a gasit loc pe un scaun din primul rand si a asistat cuminte la ceea ce se petrecea pe scena Salii Palatului, unde liderii comunitatii citeau rezolutia adunarii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.