Cererea de recuzare formulata de Sorin Ovidiu Vantu, prin avocatul sau, fata de magistratul care judeca dosarul privind constituirea Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID) a fost respinsa de magistrati ai Judecatoriei sectorului 1. Magistratii au dispus amendarea lui Sorin Ovidiu Vantu cu 700 de lei noi pentru formularea, cu rea credinta, a cererii de recuzare.

Pe de alta parte, Sorin Ovidiu Vantu a facut recurs impotriva hotararii magistratului care judeca dosarul privind constituirea BID de a respinge o exceptie de neconstitutionalitate invocata in dosar de catre aparatorul inculpatului, la termenul precedent al procesului. In 2005, Sorin Ovidiu Vantu a fost condamnat la 2 ani de inchisoare, cu executare, pentru fals si uz de fals, insa, ulterior, judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins apelul formulat in dosar si au trimis cauza spre rejudecare la Judecatoria sectorului 1.(


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.