Cu 10 lei poti afla daca esti proprietar. Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) sustine ca acest fapt este posibil din toamna
"Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) a lansat un program prin care toate titlurile de proprietate au fost scanate si arhivate intr-o baza de date digitala, care va putea fi accesata din toamna acestui an. Sistemul informatic permite actualizarea datelor, eventualele modificari sau adaugarea unor noi titluri, care mai pot aparea", ne anunta Mihai Busuioc, director general la ANCPI.

In baza de date a titlurilor de proprietate se afla toti cetatenii, care au fost improprietariti prin Legea nr.18/1991, prin Legea nr. 1/2000 si prin Legea nr. 247/2005. Adica, proprietarii de terenuri agricole, case, apartamente, terenuri forestiere etc. Fisa in cauza va contine numele proprietarului, suprafata terenului, numarul legii in baza careia a fost eliberat titlul, adresa si numarul cadastral.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.