Bogdan Draghici, fost functionar public, acum ziarist la „Gazeta de Bucuresti“, si sotia sa, insarcinata, au fost atacati ieri de trei indivizi.
Draghici a fost batut cu pumnii si picioarele in cap pina ce a ramas in stare de inconstienta. Draghici spune ca totul i se trage de la familia Geoana-Costea. "Trei indivizi au venit in fuga. Unul din spate, unul din dreapta si unul din fata. I-au atacat in acelasi timp. Au impins-o pe sotie intr-un gard viu si l-au luat pe fratele meu la bataie numai cu pumnii si picioarele. Primul pumn a fost in figura si loviturile le-a primit numai in cap", ne-a declarat fratele lui, Mircea. El ne-a povestit ca Bogdan si Angela, sotia sa, intentionau sa cumpere o masina, in Pipera, si incidentul s-a petrecut la iesirea din magazin, in jurul orei 10.30. Martori, spune el, nu crede ca sint.

Ieri dupa-amiaza, de pe patul Spitalului Universitar, unde tocmai i se facuse o tomografie, Bogdan ne-a spus ca nu-si mai aminteste mare lucru. "Ma simt destul de ciudat. Am auzit ce a declarat sotia mea politistilor, dar nu m-a ajutat cu nimic", ne-a spus Draghici.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.