Victor Tatoiu, sotul femeii de afaceri Monica Tatoiu, a dat Ministerul Educatiei in judecata, suparat ca aceasta institutie refuza sa-i plateasca fiului sau alocatia de stat pentru copii. Ministerul sustine ca decizia se bazeaza pe prevederile Legii nr. 61/1993, privind alocatia de stat pentru copii, care spune ca elevii care invata la scoli particulare nu primesc alocatie de stat pentru copii, situatie in care se afla Tatoiu junior.

Desi familia Tatoiu este destul de instarita - ea este managerul general al filialei din Romania a uneia dintre cele mai importante companii de cosmetice, iar el este un prosper om de afaceri -, Victor Tatoiu a considerat ca fiul sau in virsta de 12 ani este discriminat de statul roman si a decis sa dea statul in judecata, pentru a-l obliga sa-i plateasca fiului sau cei 250.000 de lei pe luna.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.