Ne paste o aglomeratie de nedescris pe Litoral chiar de sarbatorile Pascale! Afluenta romanilor care vin pe malul marii va fi mult mai mare dinspre Bucuresti, iar la iesirea de pe Autostrada Soarelui traficul va fi strangulat la Cernavoda

Ne paste o aglomeratie de nedescris pe Litoral chiar de sarbatorile Pascale! Afluenta romanilor care vin pe malul marii va fi mult mai mare dinspre Bucuresti, iar la iesirea de pe Autostrada Soarelui traficul va fi strangulat la Cernavoda.

"Am identificat mai multe zone unde traficul va fi infernal. Pe de o parte, zona Cernavoda, acolo unde soferii ies de pe Autostrada Soarelui si drumul este jalnic si doar pe doua benzi pe sens iar pe de alta parte, zona Eforie Nord, acolo unde, anul trecut, se formau kilometri intregi de masini care tranzitau localitatea", ne-a explicat seful Politiei Rutiere din Constanta, comisarul-sef Constantin Dancu. Cert este ca politistii de la Rutiera au, deja, propuneri pentru fluidizarea traficului. Numai ca, din cauza drumurilor proaste ori inguste se asteapta la ce este mai rau. Solutii sunt. Problema este, insa, legata, pe de o parte, de numarul mare de masini care vin de pe autostrada de la Bucuresti, iar pe de alta parte, de cei care se ocupa de administrarea drumurilor. De exemplu, multi dintre provincialii care vin pe Litoral prefera sa o ia prin Capitala si pe Autostrada. La Cernavoda se stranguleaza, practic, traficul. Mai ales ca si masinile de mare tonaj si TIR-urile vin tot pe acelasi traseu.

"Suturile le iau politistii"

"In mai toate zonele cu probleme avem pregatiti agenti de circulatie. Numai ca soferii nu prea stiu ca nu e vina politistului la inghesuiala din trafic si tot noi luam suturile in fund de la soferii suparati", este de parere comisarul-sef Dancu. De altfel, Serviciul Politiei Rutiere din cadrul IPJ Constanta a trimis la Bucuresti un proiect in care se avanseaza si solutii pentru ca soferii ce urmeaza sa ajunga pe Litoral sa beneficieze de mai putina aglomeratie si de mai putine probleme. Estimarile politistilor constanteni: anul acesta traficul va fi de trei ori mai dens decat de obicei iar in weekend de zece ori mai mare!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.