Bucurestenii ar putea sa scape in curand de calvarul prin care trec atunci cand, din nefericire, isi tamponeaza autoturismele si sunt nevoiti sa piarda zile intregi cu declaratii la Politie, evaluari la societatile de asigurari si reparatii. Brigada de Politie Rutiera, Comisia de Supraveghere a Asiguratorilor si reprezentantii mai multor service-uri s-au intalnit pentru a pune la punct o strategie comuna privind imbunatatirea calitatii serviciilor rutiere.

Astfel, in situatia producerii unor accidente cu urmari usoare in care nu exista litigii intre parti, ar trebui sa nu mai fie necesara implicarea Politiei. Ideal ar fi ca situatia sa se rezolve pe cale amiabila la societatile de asigurari. De asemenea, prin modificarile legislative propuse, este posibila si suplimentarea sediilor in care se solutioneaza tamponarile, prin infiintarea unor birouri comune de constatare: politie rutiera - asigurari - service-uri. In prezent, media zilnica a tamponarilor solutionate in Bucuresti este de 200.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.