Omar Hayssam a fost audiat, ieri, de procurorii instantei supreme intr-un dosar ce priveste privatizarea mai multor piete din sectorul 1.
Potrivit Realitatea TV, el este acuzat de bancruta frauduloasa, spalare de bani si fals. Sirianul a fost adus la Parchet si inapoi la locul de detentie cu o ambulanta, fiind insotit de un numar mare de mascati. Intalnirea acestuia cu procurorii a durat aproape doua ore. Hayssam nu a fost insotit la Parchet de niciunul dintre avocatii care il reprezinta in cele trei dosare penale trimise deja in instanta, lucru care potrivit procedurii penale denota faptul ca acesta a fost adus in calitate de martor. Pe langa dosarele pe care le are pe masa instantelor bucurestene, numele lui Omar Hayssam a fost vehiculat si in legatura cu dosarul Rompetrol, presa centrala relatand ca Omar Hayssam ar fi intermediat pentru Grupul Rompetrol mai multe intalniri cu oficiali sudanezi, pentru achizitionarea unui camp petrolifer in Sudan.

La iesire, intrebat de jurnalisti daca il cunoaste pe Dinu Patriciu si care sunt relatiile cu acesta, Hayssam a raspuns ca este in "relatii bune cu toata lumea".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.