Componenta Consiliului de Administratie al companiei nationale Loteria Romana va fi numita saptamana viitoare, cand va avea loc Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGA), a declarat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu.

Ministerul Finantelor a anuntat joi ca Vladescu a dat mandat pentru convocarea AGA, pe ordinea de zi aflandu-se revocarea membrilor Consiliului de Administratie, inclusiv a presedintelui Nicolae Cristea.
"Am hotarat in acest moment sa-l schimb pe seful Loteriei pentru ca nivelul public al discutiilor incepe sa afecteze credibilitatea institutiei si a conducerii. Institutia este mai importanta decat persoana care o conduce. Avem nevoie de o institutie a Loteriei care sa fie credibila", a afirmat Vladescu. Decizia devine efectiva de vineri, iar conducerea Loteriei va fi asigurata de adjunctul lui Cristea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.