Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacaului, va investi in construirea unei sali de sport mai mult decit a facut in propria casa. Constructia este pentru familie si prieteni.

Cu 2,5 milioane de euro, Sechelariu va ridica o sala de sport somptuoasa, in care vrea, in primul rind, sa o vada jucind tenis pe fiica sa cea mai mare, de zece ani, Ema. Lucrarile au demarat deja linga domeniul fostului primar. Constructia a "inghitit" pina acum un milion de euro, potrivit lui Sechelariu. "Cred ca va costa cel putin 2,5 milioane de euro. Va fi o sala de sport cu un club privat de tenis, unde copiii mei se vor mentine in forma. Va fi pentru familia mea si doar pentru prieteni", a declarat Sechelariu. Termenul de finalizare este peste un an si jumatate.

Tot pentru copiii sai, mai exact pentru fiul Doru, Sechelariu a mai construit in Bacau un complex de karting, in care a investit in jur de trei milioane de dolari. Pentru aceasta amenajare, fostul primar a fost deja trimis in judecata alaturi de alti doi functionari din administratie, acuzati de modul in care au obtinut terenul pentru pista de karting.

Recent, Dumitru Sechelariu a cerut, si i s-a aprobat, acordarea indemnizatiei de crestere a copilului, la care are dreptul pentru fetita sa cea mai mica, in virsta de un an si jumatate. Fostul primar declara ca a recurs la aceasta solutie dupa ce instanta i-a interzis sa-si mai administreze firmele, din cauza dosarelor in care este cercetat. Afacerile familiei au fost preluate de sotia sa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.