O asociatie detinuta de fiul judecatoarei Maria Tripadus a primit 3.000 de euro cofinantare de la guvern pentru un festival de film.

O asociatie detinuta de familia judecatoarei Maria Tripadus - cea care a decis ca Dinu Patriciu ramane in libertate - a beneficiat, anul trecut, de o sponsorizare guvernamentala. Finantarea a fost acordata in perioada in care in dosarul "Rompetrol" aparea chiar numele premierului Calin Popescu-Tariceanu, despre care se spune ca ar fi profitat de operatiunea de "manipulare a Bursei" coordonata de seful Rompetrol.

Carmen Tripadus, nora judecatoarei, a confirmat ieri pentru EVZ ca fundatia familiei a primit o sponsorizare de la Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativei Tinerilor (ANSIT), spunand insa ca a fost vorba despre "o suma mica". Agentia, controlata de liberali, a precizat ca e vorba despre maximum 100 de milioane de lei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.