Ieri, Irina Jianu, fost inspector general de stat si presedinte al Consiliului de Conducere din cadrul Inspectoratului de Stat in Constructii, s-a prezentat si a stat o ora la Departamentul National Anticoruptie, pentru a semna procesul-verbal de luare la cunostinta a invinuirilor care i-au fost aduse in dosarul Zambaccian.
Ex-vicepresedintele Conimpuls, Irina Jianu, este, conform unor surse oficiale, urmarita penal, alaturi de sotii Dana si Adrian Nastase, in dosarul Zambaccian pentru dare de mita. Concret, Adrian Nastase ar fi primit de la Irina Jianu, in schimbul numirii si mentinerii acesteia in functia de inspector-sef la Inspectoratul General de Stat in Inspectia in Constructii (IGSIC), peste 100.000 de dolari -reprezentand contravaloarea unor bunuri din China si 1.200.000 RON, reprezentand contravaloarea tamplariei din aluminiu si lemn cu geam termopan.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.