Un ospatar care copia informatiile de pe cardurile cu care clientii restaurantului plateau consumatia a fost arestat pentru utilizarea frauduloasa a datelor, alaturi de acesta fiind incarcerat si prietenul sau, cu ajutorul caruia retragea ilegal bani din conturi. Pana in prezent, cei doi au sustras, in acest mod, peste 400 milioane de lei vechi.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti i-au prins pe bucurestenii Adrian Florinel Bratucu, de 27 de ani, si Victor Aurelian Radacina, de 33 de ani, in timp ce scoteau bani de la un bancomat BCR, situat in sectorul 4.

In momentul prinderii, Victor Radacina introdusese in bancomat o cartela PVC cu banda magnetica contrafacuta, care continea informatii despre datele de identificare ale unui cont de card, iar Adrian Bratucu ii indica acestuia codul PIN, retragerea efectuata fiind de trei milioane de lei vechi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.