Potrivit colonelului american James Mallon, familia lui Teo Peter negociaza la Bucuresti cu guvernul american plata unor despagubiri.
"Daca un juriu din SUA declara o persoana nevinovata, asta nu inseamna ca acea persoana nu a comis acea fapta", a declarat ieri, intr-o video-conferinta transmisa de la Washington, colonelul James Mallon, expert in sistemul juridic american. Video-conferinta a fost organizata pentru a explica jurnalistilor romani decizia in cazul Teo Peter. "Cine l-a omorit pe Teo Peter?", a fost prima intrebare a ziaristilor romani. "Nu va pot spune cine l-a omorit, insa va pot spune ce l-a omorit: accidentul", a fost raspunsul lui Mallon. Prin aceste raspunsuri americanul a reusit sa irite intreaga asistenta. "Si cine a produs accidentul?", a venit, firesc, urmatoarea intrebare. "Cele doua masini implicate", a fost raspunsul sec al colonelului american.

Intrebat de ce taximetristul nu a fost citat la proces, desi era martorul principal, Mallon a spus ca romanul a refuzat, cu toate ca i s-a propus chiar sa depuna marturie prin intermediul unei video-conferinte. Mai mult, Mallon a insinuat ca taximetristul nu s-a prezentat la proces pentru ca era in culpa: "Puscasul-marin mergea cu 40 km/h, sub viteza maxima admisa, in timp ce taximetristul avea o viteza cu mult peste 50km/h", a declarat Mallon.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.