Adrian Nastase, care este urmarit penal intr-un dosar privind vila sa din Zambaccian, a dat vina, saptamana trecuta, pe constructorul care i-a inaltat imobilul. Fostul secretar de stat sustine ca din firma sa a fost sustras contractul de asociere cu familia Nastase

Adrian Nastase, care este urmarit penal intr-un dosar privind vila sa din Zambaccian, a dat vina, saptamana trecuta, pe constructorul care i-a inaltat imobilul.

Acesta este chiar fostul sau secretar de stat si coleg de partid Sergiu Sechelariu care i-a ridicat blocul incepand din 2001, prin firma sa Conimpuls SA. Nastase a declarat ca "toata povestea a plecat de la teren. Am facut un contract de asociere civila. Firma de constructii urma sa faca lucrarile si apoi le evalua. Acest contract nu a fost dus pana la capat. in final, terenul nu a mai fost luat in calcul. Am o problema cu constructorul. Terenul nu este luat in calcul, e ca si cum ar fi fost dat gratuit, ca si cum ar fi fost facut cadou".

Dar Sergiu Sechelariu, in interviul pe care i l-a luat in exclusivitate ziarul Gandul, declara cu totul altceva.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.