Liderul PRM a sustinut ieri intr-o conferinta de presa ca latifundiarul avea nota 4 la limba romana si a fost corigent la matematica.

Dupa ce Gigi Becali l-a jignit pe Vadim Tudor la emisiunea "Miezul problemei" de la National TV, politicianul a replicat in obisnuita conferinta de presa.

Dupa ce l-a balacarit pe Nicu Gheara, Vadim a trecut la Gigi pe care l-a facut "mafiot, care se agita ca un disperat sa scape de puscarie". Presedintele PRM l-a acuzat din nou pe finantatorul ros-albastrilor ca a furat Steaua. "Din valoarea contractelor cu jucatori si antrenori la FC Steaua sunt scazute toate sumele primite din sponsorizari. Plata contractelor jucatorilor se face prin donatie pentru a se evita impozitele. Pentru asta, Sebastian Bodu l-a amenintat pe Gigi Becali cu inchisoarea", a rabufnit Vadim in stilu-i caracteristic.

De asemenea, Vadim a prezentat o fisa matricola cu notele lui Gigi Becali. "Bacalaureatul si l-a luat la 20 de ani... Dar ce voiati sa fie imbecil? Avea 6 la purtare, 4 la limba romana scris, 7 la limba romana oral si 5 la matematica dupa ce si-a dat corigenta. Gigi e un reparator de basculante, fiindca el a terminat liceul cu profil mecanic auto, iar acum se viseaza presedinte al Romaniei si trimisul lui Dumnezeu pe pamant", a continuat Vadim.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.