Un bucurestean a inceput noul an mai bogat cu aproape 5 milioane euro
Tragerea speciala de Revelion de la Loto 6 din 49 a avut castigator la categoria I. Biletul pe care se afla toate cele 6 numere norocoase si care valoreaza peste 177 de miliarde de lei vechi a fost jucat intr-o agentie din Bucuresti. Conform reprezentantilor Loteriei, acesta este cel mai mare premiu dat la jocul 6 din 49. Recordul castigurilor la Loterie apartinea pana acum unui pensionar din Galati, care a castigat in vara anului trecut, 173 de miliarde de lei vechi. Pe langa noul milionar in euro, Loteria a facut fericiti alti 89 de romani, care au castigat pe 1 ianuarie la categoria a doua cate 72 de mii de lei noi. La categoria a treia s-au inregistrat 6.125 de castigatori, care vor primi cate 1.048 de lei noi.

La extragerea Noroc au fost doi norocosi, care vor imparti premiul de peste 448 de mii de lei noi. "In fiecare duminica din luna ianuarie Loteria va suplimenta fondul de castiguri al categoriei I cu cate 100.000 euro", ne-a spus Adrian Albu, directorul de marketing al Loteriei Romane.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.