Procurorii au elucidat misterul cristalelor Swarowski aduse la Parchet chiar de sora hotului Bogdan Iancu, impuscat in cap in cartierul Primaverii.

Astfel, anchetatorii au stabilit ca Iancu furase obiectele ornamentale din casa unui vicepresedinte al companiei Connex, imobil situat in acelasi cartier luxos al Capitalei, cu doar cateva zile inainte sa moara. La acea spargere, Bogdan Iancu a vrut sa fure si un autoturism Volkswagen (proprietatea firmei), insa nu a reusit sa deschida usa garajului.

Cheia de rezerva a masinii a fost gasita asupra lui Iancu in noaptea omorului. Conform procurorilor, hotul s-a multumit sa fure atunci doar cele doua bibelouri si suma de sase milioane de lei. Identificarea a avut loc in urma compararii amprentelor lui Bogdan Iancu cu cele gasite in casa pagubitului. Altfel, raportul IML nu a ajuns inca pe masa procurorilor, motiv pentru care nu au fost puse concluziile pe dosar.

Cristalele aduse la politie de sora lui Bogdan Iancu nu au nici o legatura cu sotii Iovan


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.