Constantin Grozea, criminalul care si-a injunghiat iubita de numai 17 ani in biroul directorului Scolii Centrale din Capitala, s-a reintors dupa gratii. Judecatorii au emis, ieri, pe numele acestuia un mandat de arestare de 29 de zile.

Chiar daca acum regreta ca a fost la un pas sa o ucida pe Antoaneta Iamandi, puscariasul care a bantuit patru zile prin Bucuresti pana sa fie prins spune ca fata este cea care l-a provocat.

Primii care au ajuns la fugarul care a incercat sa o ucida pe Antoaneta au fost reporterii Antenei 1. Ziaristii au facut un lucru simplu, la care politistii ar fi trebuit sa recurga imediat dupa declansarea anchetei. L-au sunat pe infractor pe telefonul de pe care acesta trimisese in repetate randuri SMS-uri surorii iubitei sale si l-au convins sa se intalneasca. Asa se face ca, duminica, Costi a cazut in plasa politistilor chiar in timpul interviului pe care-l dadea intr-o masina, undeva in cartierul Ferentari. Prins, Grozea a vorbit despre faptul ca de dragul Antoanetei a ajuns la sapa de lemn, pentru ca si-a vandut casa si masina.

El a incercat sa-si arate dragostea pentru aceasta tanara chiar si pe Internet, acolo unde i-a dedicat o pagina ce abunda in declaratii de dragoste. Despre "Toni" spune ca este "iubirea vietii lui fara de care nu poate trai". S-au gandit, spune el, chiar sa se sinucida impreuna. Acum regreta tot ce a facut, dar spune ca daca iubita lui nu l-ar fi provocat, nu ar fi bagat cutitul in ea. "Ma dusesem la liceu sa-i duc 3 milioane de lei, datorii pentru niste cosmetice. Ne-am certat si m-a plesnit de cateva ori. M-a injurat ca sa ma faca sa dau in ea. M-am panicat si am dat, am taiat-o. Nu trebuia sa ma pun la mintea ei", a spus infractorul cu putin timp inainte de a intra in sala de judecata. Dupa incident, Costi a stat mai mult pe strada si la un Internet, timp in care i-a scris mai multe mesaje Antoanetei. Aceste mesaje in care isi cerea iertare aveau sa-l aduca din nou dupa gratii.

Judecatorii au decis ieri retinerea lui pentru 29 de zile, insa Constantin Grozea a anuntat ca va face recurs impotriva acestei hotarari la Curtea de Apel.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.