Completul de noua judecatori al instantei supreme a respins ieri recursul formulat de fostii ministri Aurel Novac si Paul Teodoru impotriva deciziei Sectiei Penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, de restituire la Parchet a Dosarului „Flota“ - in care cei doi au fost trimisi in judecata alaturi de Traian Basescu.

In fata judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie, avocatii inculpatilor au solicitat casarea hotararii instantei penale cu privire la restituirea cauzei procurorilor, spunand ca ar trebui sa fie luata o decizie de incetare a procesului, avand in vedere calitatea lui Traian Basescu de sef al statului.

Totodata, ei au solicitat instantei sa ia o decizie si in privinta sechestrului asigurator. Mai exact, este vorba de doua conturi bancare in care Aurel Novac si Paul Teodoru ar avea in jur de 7.000 de dolari si despre masina marca Renault 10 a celui din urma.

Prezent la proces, avocatul presedintelui Basescu nu a facut nici un fel de aprecieri cu privire la recursul formulat de cei doi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.