El este acuzat de abuz in serviciu si acordarea ilegala de subventii

Procurorii Departamentului National Anticoruptie au inceput ieri urmarirea penala fata de presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, sub aspectul savarsirii mai multor infractiuni, printre care cea de abuz in serviciu si acordarea de credite sau subventii in alte scopuri decat cele declarate. Celelalte fapte pentru care s-a inceput urmarirea penala sunt asociere in vederea savarsirii de infractiuni, fals si uz de fals in scopul de a ascunde comiterea acestor infractiuni.

Surse judiciare ne-au declarat ca dosarul in care este cercetat Oprisan face referire la pietruirea drumurilor judetene, achizitionarea Complexului Caprioara cu incalcarea procedurilor legale si construirea cu materiale destinate ANL a casei mamei sale. Un alt dosar aflat in vizorul procurorilor anticoruptie a fost trimis de Curtea de Conturi care a descoperit nereguli financiare grave in institutia condusa de Marian Oprisan, soldate cu prejudiciu de peste 23 de miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.