Oana Pellea s-a prezentat, ieri, la Sectia a IV-a a Tribunalului Bucuresti, unde l-a actionat in judecata pe finantatorul FC Steaua, Gigi Becali. Actrita ii cere lui Becali daune in valoare de doua miliarde de lei, intrucat in campania electorala, Becali, in calitate de presedinte al Partidului Noua Generatie, a folosit, in videoclipul de promovare, imagini ale tatalui ei din filmul ,Mihai Viteazul".

Oana Pellea a sustinut in plangerea depusa instantei ca, in calitate de unica mostenitoare a tatalui ei, este singura in masura sa autorizeze sau sa interzica reproducerea publica a creatiei artistice a lui Amza Pellea. Gigi Becali a cerut, prin intermediul avocatului, audierea regizorului Sergiu Nicolaescu, cel care i-ar fi dat acceptul de a folosi acele imagini. Pana la termenul urmator, Oana Pellea va trebui sa demonstreze cu inscrisuri si martori ca prin difuzarea videoclipului s-ar fi incalcat drepturile patrimoniale conexe dreptului de autor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.