Creatoarea de moda a fost ieri la un nou control, iar medicii au apreciat ca sansele ca femeia sa duca sarcina de doua luni mai departe sunt de 50%.

Vestea a bulversat-o si mai mult, Romanita fiind in pragul unei crize de nervi. Totusi, ea a acceptat o convorbire telefonica cu "Libertatea" despre evenimentul care i-a marcat viata. in urma controlului de ieri, doctorii spun ca socul suferit de creatoarea de moda si stresul pot conduce la o eminenta de avort, adica pot provoca alunecarea placentei. De altfel, Romanita considera ca hotul Bogdan Iancu le-a luat bucuria de a deveni parinti. "Aflasem ca sunt insarcinata cu 48 de ore inainte ca acest individ sa intre in casa noastra. Atat am putut sa ne bucuram de vestea cea mare! Practic, ne-a furat o data bucuria, iar acum sper sa nu o ia de tot. Medicii mi-au spus ca fatul nu s-a dezvoltat normal si exista oricand posibilitatea unui avort", ne-a spus Romanita.

Dupa doua saptamani de tacere, in exclusivitate pentru "Libertatea", Romanita Iovan a acceptat sa spuna cateva cuvinte despre tragicul incident soldat cu impuscarea unui tanar in vila sa. Ea a negat cu vehementa faptul ca hotul Bogdan Iancu era un cunoscut de-al familiei sale. "E o aberatie. Cum puteti crede ca eu puteam sa am o relatie intima cu acel individ? Nu a fost amantul meu, iar pentru mine este o intrebare jignitoare. Nici nu cumparam ceva de la el. Tot ce avem in casa, obiecte de arta sau de valoare, le-am cumparat la licitatie si pot demonstra acest lucru cu documente. Nu am luat niciodata nici macar un ruj de la cineva", ne-a spus Romanita Iovan. Despre noaptea in care sotul sau l-a impuscat pe hotul Bogdan Iancu, creatoarea de moda crede ca "impreuna cu baiatul acela mai era sigur o persoana". "in curtea de langa noi, in stanga, mai statea un individid.

Cred ca era pitit dupa gard, iar cel care a in-trat in casa noastra trebuia sa-i deschida usa pe dinauntru", sustine Romanita. Luni va fi zi plina in acest caz controversat. Dupa cateva amanari, dimineata urmeaza sa fie audiata la Parchetul Bucuresti Mihaela Balanel, sora celui impuscat, iar noaptea anchetatorii vor face reconstituirea jafului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.