Ancheta in cazul lui Bogdan Iancu, barbatul impuscat in urma cu doua saptamani, in casa familiei Iovan, continua astazi cu tragerile experimentale care vor avea loc in poligonul Pipera Tunari. Rostul experimentului este acela de a stabili distanta exacta de la care a tras pilotul, dar si traiectoria glontului.

Tragerile, la care vor fi prezenti anchetatorii si avocatii partilor, vor fi efectuate cu o arma identica cu cea cu care a tras Adrian Iovan (Winchester de 12 milimetri).

Vor fi folosite atat cartuse similare cu cel gasit in corpul victimei, cat si cartuse diferite, particularitatile armei folosite de pilot fiind si ele luate in calcul.

Surse judiciare au declarat ca la autopsie, din corpul lui Bogdan Iancu au fost extrase 11 alice. Restul pana la 90, cate sunt de obicei intr-un cartus, cum a fost cel folosit de pilot, s-au imprastiat la locul incidentului. Conform acelorasi surse, acest aspect releva faptul ca victima nu a fost impuscata in plin, specialistii afirmand ca alicele au "sters" capul victimei in partea dreapta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.