Judecatorii de la Curtea de Apel Craiova au respins, ieri, cererile de recuzare a magistratilor de la Tribunalul Olt, formulate de Moise Flueras, fostul sef al Directiei Generale a Finantelor Publice Harghita, si de adjunctul acestuia, Stefan Gogu.
Acestia sunt acuzati pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice, in dosarul in care inculpat pentru dare de mita este si afaceristul harghitean Csibi Istvan. Magistratii de la Curtea de Apel Craiova au avut de solutionat recursul formulat de Janos Katona, impotriva deciziei Tribunalului Olt de a respinge cererea de recuzare a judecatorului Constantin Tobescu, presedintele completului de judecata. In urma cu o saptamana, Janos Katona a depus o cerere prin care-l recuza pe presedintele de sedinta. Tribunalul Olt a solutionat cererea respingand-o.

Dosarul in care este acuzat de constituirea unui grup infractional si dare de mita este ultimul in care Csibi Istvan mai este arestat, alaturi de trei complici si doi comisari ai Garzii Financiare Harghita.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.