Sotia primarului din Eforie este cercetata penal pentru ucidere din culpa, dupa ce, aflata la volanul unui BMW a accidentat foarte grav un barbat, acesta decedand cateva ore mai tarziu. Tragediei petrecute pe DN 39, in comuna constanteana Agigea i-a cazut victima Andrii Sauciuc, 67 de ani, care ar fi traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. Potrivit politistilor, Otilia Brailoiu, 28 de ani, sotia primarului din Eforie, dar si fiica fostului adjunct al sefului IPJ Constanta, circula cu un BMW cand l-a acrosat pe pensionar.

Rudele victimei au acuzat-o pe tanara ca a condus cu viteza, insa femeia le-a declarat politistilor ca circula cu 40 de kilometri la ora pe banda intai, in paralel cu o duba care mergea pe banda a doua. Ea a mai spus ca batranul i-ar fi aparut in fata la o distanta de doi metri si ca, desi a franat, nu l-a putut evita. Soferul dubei le-a declarat politistilor ca, pentru a-l evita pe batranul care traversa din stanga, a fost nevoit sa intre cu masina in liziera. Inspector principal Constantin Badinga de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta a declarat ca pe numele Otiliei Brailoiu a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.