"M. Stefan Radu, 37 ani, a surprins si a accidentat usor pe I. Elena, 46 de ani, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima nu a ramas internata". Misteriosul "M." din comunicatul IPJ Constanta este nimeni altul decat primarul Radu Mazare. De aici si agitatia mare de ieri, de la Spitalul Judetean Constanta, unde cadrele medicale susoteau ca primarul a calcat cu masina o femeie tocmai in zona celebrelor bariere de la intrarea in statiunea Mamaia.

Reprezentantii politiei erau la spital, masina Lincoln a primarului, in parcarea de la Urgenta, dar nimeni nu avea curaj, la acea ora, sa confirme accidentul. Mai mult, purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Constanta, inspector principal Marian Tudose, a iesit la un moment dat din spital si, vizibil enervat, a spus ca nu s-a intamplat nimic. A rasuflat insa informatia ca primarul era in biroul dr. Catalin Grasa, directorul spitalului, coleg de partid. Apoi a iesit chiar primarul, care a recunoscut accidentul.

Potrivit lui Mazare, masina sa rula, la intrarea in statiunea Mamaia, cu 15 km/h. Pe partea stanga, mai multi muncitori spargeau asfaltul. Brusc, in mijlocul intersectiei, i-ar fi aparut o femeie pe care nu a mai putut sa o evite si ar fi acrosat-o cu oglinda retrovizoare. Diagnosticul dat de medici: traumatism picior stang, traumatism abdominal acut inchis.

Dupa-amiaza, cand lucrurile s-au mai potolit, primarul a reaparut la spital insotit de victima, Elena Ianos, si de ofiterul care cerceteaza accidentul, Dumitru Radu, inspector principal. Victima, care avea atela ghipsata la piciorul stang, a pretins ca nu-si aminteste nimic si a cerut sa fie lasata in pace. Radu Mazare a mai avut, in urma cu peste zece ani un dosar penal in care a fost cercetat pentru ucidere din culpa in urma unui accident de circulatie.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.