Song-ul a fost viata lui Ioan Luchian Mihalea. Din tineri care nu stiau nimic despre portative si solfegii, Oanta - asa cum ii mai spun si astazi prietenii - a format un grup coral caruia i s-a dus vestea nu doar in toata Romania, ci si peste hot
Song-ul a fost viata lui Ioan Luchian Mihalea. Din tineri care nu stiau nimic despre portative si solfegii, Oanta - asa cum ii mai spun si astazi prietenii - a format un grup coral caruia i s-a dus vestea nu doar in toata Romania, ci si peste hotare.

Cele trei repetitii saptamanale, turneele, concertele, vacantele, taberele au dat sens vietii sutelor de tineri care s-au perindat prin Song vreme de 20 de ani. Oanta i-a invatat sa fie discreti, respectuosi. El ii facea sa se simta tineri, frumosi si liberi. El i-a invatat sa zambeasca si sa aiba atitudine. El era mentorul, iar ei - Dinastia Song. Legatura lor s-a pastrat peste timp. Mihalea a castigat publicul de toate varstele, l-a sedus, l-a fermecat oferindu-i un program vesel, antrenant, uneori interactiv, performante interpretative de cea mai buna calitate din repertoriul clasic sau modern.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.