Un fost salvamar, Marco Fois, executa un salt in apa de la o inaltime de 18 m. Saritura demonstrativa a facut-o de pe podul Cavour aruncandu-se in raul Tibru (Roma), in cadrul obiceiurilor de Anul Nou care au loc in capitala italiana.    
Un fost salvamar, Marco Fois, executa un salt in apa de la o inaltime de 18 m. Saritura demonstrativa a facut-o de pe podul Cavour aruncandu-se in raul Tibru (Roma), in cadrul obiceiurilor de Anul Nou care au loc in capitala italiana.         Cu capu-n jos - Jumatate de ora in montagne russe 16 pasageri care s-au urcat intr-un trenulet ce escaladeaza un montagne russe dintr-un parc de distractii din China si-au incheiat anul in mod dezastruos, petrecand jumatate de ora cu capul in jos, din cauza unei avarii produse in portiunea cea mai complicata a traseului. Incidentul a avut loc chiar la 31 decembrie, in orasul Wuhu, in parcul de distractii denumit "Lumea bucuriei". Se pare ca vinovat de oprirea vagoanelor a fost vantul foarte puternic. Dupa ce au fost salvati, sase dintre pasageri au fost internati cu stari de ameteala si rau de inaltime.       Nunta in Bora Bora - Eddie Murphy  s-a casatorit Actorul american Eddie Murphy s-a casatorit cu producatoarea de film Tracey Edmonds, in cadrul unei ceremonii private, pe insula Bora Bora, din Pacific, la ceremonie participand 25 de invitati. Murphy, in varsta de 46 de ani, a divortat in anul 2006 de Nicole, cu care a fost casatorit timp de 13 ani, avand impreuna cinci copii. Actorul mai are o fiica in urma relatiei cu Melanie Brown, componenta a formatiei Spice Girls, asumandu-si paternitatea abia dupa patru luni de la nasterea copilului. Tracey Edmonds s-a despartit, in 2007, de Kenneth "Babyface" Edmonds, cantaret si compozitor, relatie din care au rezultat doi baieti.       2007, mai cu noroc - Cele mai putine accidente aviatice Numarul accidentelor de avion a scazut in 2007 fata de anul precedent si a fost cel mai mic dintre cele inregistrate din 1963 si pana acum. Conform Biroului Arhivelor Accidentelor Aeronautice, in 2007 s-au produs 136 de accidente de avion, soldate cu 665 de morti, ceea ce reprezinta numarul cel mai mic de victime din 2004 si pana acum. Din numarul total de accidente, 32% au avut loc in America de Nord, 23% in Asia, 14% in Africa, 10% in America de Sud si in Europa, 9% in America Centrala si 1% in Oceania.       Aniversare - Celebritati care vor implini 60 de ani Numeroase celebritati vor sarbatori, in 2008, varsta de 60 ani. In domeniul cinematografiei, sirul sexagenarilor este deschis de Jean Reno, Gérard Depardieu, Jeremy Irons, Billy Cristal, Catherine Breillat si John Carpenter. Printre vedetele muzicii nascute in 1948 se afla Olivia Newton-John, Jean-Michel Jarre, Philippe Chatel, Grace Jones, Barbara Hendricks, Donna Summer, Chris de Burgh, Alice Cooper, Robert Plant sau Ozzy Osbourne. In aceeasi categorie aniversara se mai afla si jurnalista Anne Sinclair, stilistul Thierry Mugler, coregraful Mihail Barisnikov si printul Charles.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.