Aproape o suta de motociclisti imbracati in Mos Craciun au vrut sa faca un gest frumos, impartind cadouri copiilor de la un centru de plasament din Timisoara, iar cand au ajuns in centrul orasului au vrut sa faca o demonstratie cu motoarele. Din pac
Aproape o suta de motociclisti imbracati in Mos Craciun au vrut sa faca un gest frumos, impartind cadouri copiilor de la un centru de plasament din Timisoara, iar cand au ajuns in centrul orasului au vrut sa faca o demonstratie cu motoarele. Din pacate, o femeie s-a ranit la cap dupa ce a fost lovita de unul dintre participantii la manifestare. Accidentul s-a petrecut in Piata Operei, transmite corespondentul NewsIn. Timisoreanca se plimba alaturi de familie pe strada. Toti cei care au “demonstrat” cu motocicletele vor fi amendati de politisti. „Am venit in Centru cu motoarele, am fost in jur de 90... nu stiu exact cati. Am fost sa impartim cadouri copiilor de la Casa de Copii numarul 1 din Timisoara. Cand am vrut sa intorc motorul, am accelerat si in timp ce alunecam am luat sub mine o doamna, cred ca era si un domn, va dati seama ca nu am vrut”, a declarat cel care a calcat-o pe femeie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.