Maria Raducanu, sustine astazi un concert de colinde la Clubul Taranului. Cunoscuta in principal pentru concertele ei de jazz, multe dintre ele sustinute alaturi de Vlaicu Golcea si Sorin Romanescu, impreuna cu care a lansat si primul sau album, "Pe
Maria Raducanu, sustine astazi un concert de colinde la Clubul Taranului. Cunoscuta in principal pentru concertele ei de jazz, multe dintre ele sustinute alaturi de Vlaicu Golcea si Sorin Romanescu, impreuna cu care a lansat si primul sau album, "Pe Vale",

Maria Raducanu canta cu aceeasi placere si acelasi patos si colinde. Artista a cantat inca din copilarie. Intre 1984 si 1992, a participat la festivaluri si concursuri din tara, unde a obtinut premii importante. Dupa o pauza de cativa ani, a revenit in forta pe scenele cluburilor de la noi, dar si de peste hotare. Acolo a avut bucuria sa cante alaturi de muzicieni de jazz de avangarda, precum Maurice de Martin si Jan Roder.

Pentru spectacolul pe care il ofera romanilor in Ajunul Craciunului, Jurnalul National o declara pe Maria Raducanu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.