BASCHET. Echipa de baschet masculin CSU Ploiesti a fost invinsa acasa, cu scorul de 97-85 (52-46), de formatia spaniola Club Estudiantes, in prima etapa a grupei A a FIBA EuroCup. Pentru formatia ploiesteana, cele mai multe puncte au fost reusite de

BASCHET. Echipa de baschet masculin CSU Ploiesti a fost invinsa acasa, cu scorul de 97-85 (52-46), de formatia spaniola Club Estudiantes, in prima etapa a grupei A a FIBA EuroCup. Pentru formatia ploiesteana, cele mai multe puncte au fost reusite de
Okocolici 32 si de Hargrove 21. In urmatoarea etapa, CSU Ploiesti va intalni, la 15 noiembrie, formatia israeliana Ironi Iscar Nahariya.
RETRAGERE. Rusoaica Irina Slutkaia, in varsta de 27 de ani, dubla campioana mondiala la patinaj artistic, a decis sa se retraga din activitate. Desi Slutkaia detine recordul numarului de victorii la Campionatele Europene, ea nu a reusit sa castige niciodata titlul olimpic. Dupa ce a castigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Torino in 2006, Slutkaia nu a mai reaparut in competitii oficiale si ar putea sa inceapa o cariera de profesionista.
JUSTITIE. Judecatorii brazilieni l-au condamnat, provizoriu, pe fotbalistul Ronaldinho la plata unei pensii alimentare pentru Joao, in varsta de 2 ani, fiul pe care il are cu dansatoarea Janaina Nattielle Viana Mendes. Ronaldinho va trebui sa plateasca 7.500 de euro pe luna fiului sau, pana cand procesul se va incheia.

ATLETISM. Federatia Romana de Atletism si autoritatile locale din Timisoara au ajuns la un acord privind construirea unei piste moderne de atletism in orasul de pe Bega. Pista de pe Dan Paltinisanu va fi una sintetica, investitia ridican-
du-se la 300.000 de euro. Dupa anul 1990, in Romania s-au construit si modernizat 15 piste de atletism, ultima fiind inaugurata la Iasi in urma cu doua saptamani. La inceputul anului 2007 va fi gata si cea de la Piatra Neamt.

ITALIA. Atacantul echipei AC Fiorentina Adrian Mutu a fost depasit de portarul formatiei US Palermo, Alberto Fontana, in topul celor mai buni jucatori din Serie A, in urma mediei notelor in principalele publicatii din Italia. Mutu are o medie a notelor de 6,69, in timp ce Fontana, in varsta de 39 de ani, are o medie de 6,73. Dupa disputarea a zece etape, internationalul roman conduce in topul stranierilor si este inclus in echipa campionatului italian, iar fundasul formatiei AS Roma, Cristian Chivu, se afla pe locul 11.

TENIS. La Masters-ul feminin de la Madrid, Nadia Petrova a furnizat prima surpriza a turneului. Jucatoarea rusa a invins-o fara drept de apel, cu 6-2, 6-2, pe lidera clasamentului WTA, frantuzoaica Amelie Mauresmo. Revenita dupa o pauza de o luna, cauzata de o accidentare la umar, Mauresmo nu a rezistat decat 73 de minute in fata Nadiei. Duelul rusesc a fost castigat de Maria Sarapova, care s-a impus categoric, 6-1, 6-4, in fata Elenei Dementieva. Intr-un duel al fostelor lidere ale clasamentului mondial, Martina Hingis a fost intrecuta de Justine Henin (foto) cu 6-2, 6-7, 6-1.

AREST. Fostul fotbalist englez Paul Gascoigne a fost arestat in urma unui incident intr-un club de noapte, el fiind banuit ca a agresat un barbat. Incidentul s-a petrecut intr-un club de noapte, unde Gascoine este vazut destul de des.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.