Fostul antrenor al echipei nationale de gimnastica a Romaniei, Octavian Bellu, a intrat in Cartea Recordurilor ca "cel mai de succes antrenor din lume". Octavian Bellu are in palmares 16 medalii olimpice de aur si un total de 279 de medalii la Campio
Fostul antrenor al echipei nationale de gimnastica a Romaniei, Octavian Bellu, a intrat in Cartea Recordurilor ca "cel mai de succes antrenor din lume". Octavian Bellu are in palmares 16 medalii olimpice de aur si un total de 279 de medalii la Campionatele Mondiale, Campionatele Europene si la Jocurile Olimpice. Bellu a condus echipa de gimnastica a Romaniei la castigarea a 5 titluri mondiale si doua titluri olimpice, precum si numeroase titluri individuale. "Din 1991, Romania a fost, sub comanda lui Bellu, cea mai de succes putere in gimnastica feminina. El a fost decorat de presedinti romani si a primit cele mai inalte onoruri din partea Comitetului Olimpic Roman", se arata pe site-ul World Records Academy. Pentru devotamentul si harul sau pentru performanta, Jurnalul National il declara pe Octavian Bellu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.