Un profesor al unei scoli din Bihor, anchetat de o comisie disciplinara a Inspectoratului Scolar al Judetului (ISJ) Bihor a recunoscut ca a molestat sexual mai multe eleve si a intretinut relatii intime cu una dintre ele. Dorin Chifor a fost pana vi
Un profesor al unei scoli din Bihor, anchetat de o comisie disciplinara a Inspectoratului Scolar al Judetului (ISJ) Bihor a recunoscut ca a molestat sexual mai multe eleve si a intretinut relatii intime cu una dintre ele. Dorin Chifor a fost pana vineri director si preda matematica la scoala din Sanmartin. El a admis in cadrul anchetei ca a avut mai multe relatii sexuale cu o scolarita de doar 13 ani.

Cazul profesorului Chifor a provocat un scandal de proportii. Escapadele sale sexuale cu eleve minore dateaza, dupa cum confirma surse oficiale din cadrul ISJ Bihor, inca din 1991. Deviatiile comportamentale de pedofilie ale dascalului au iesit la iveala datorita Elenei Ardelean, medic de familie al catorva dintre victime, care a sesizat de-abia acum inspectoratul si Politia.
Conform unor surse locale din comuna Sanmartin, apucaturile profesorului sunt foarte cunoscute printre parintii ai caror copii invata la scoala din sat.

Acuzat de pedofilie si gasit nevinovat
Oamenii spun ca Dorin Chifor nu s-ar fi linistit dupa scandalul din 1991 cu eleva M.A., care atunci nu avea decat 13 ani, i n urma caruia Politia l-a cercetat, dar l-a gasit nevinovat, si ca isi molesteaza sexual constant elevele, pipaindu-le in zona sanilor si a organelor genitale in timpul orelor de clasa ori meditatii.
„A recunoscut, in cadrul intalnirii de vineri, ca in anul 1991 ar fi intretinut relatii sexuale cu o eleva de 13 ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.