Ofertele ieftine de mobilier nu sunt functionale decat maximum doi ani, de aceea e important sa alegi piesele potrivite, dar care sa si tina . In ultimii ani a dominat o idee noua, aceea a necesitatii relaxarii in aer liber. Gradinile mici si cele

Ofertele ieftine de mobilier nu sunt functionale decat maximum doi ani, de aceea e important sa alegi piesele potrivite, dar care sa si tina .

In ultimii ani a dominat o idee noua, aceea a necesitatii relaxarii in aer liber. Gradinile mici si cele mari au devenit locuri destinate mai ales pentru petrecerea timpului liber, si nu neaparat pentru a fi doar admirate. Drept pentru care astazi doua treimi din acestea poseda mobilier pentru exterior.

Exista doua tipuri de mobilier de gradina - permanent si pliabil. Cel permanent ramane afara tot timpul, cu exceptia pernelor care sunt luate inauntru pe timpul noptii si iarna. In aceasta categorie intra bancile construite pentru terasa, din caramida si piatra, bancile fixate in jurul copacilor, la fel ca si toate accesoriile grele, cum ar fi scaunele, mesele si bancile din fonta.

Acolo unde spatiul este restrans sau unde este nevoie de scaune pentru o perioada scurta de timp, mobilierul pliabil este cel mai adecvat. Sezlongul pliabil din lemn sau rasini este folosit de multa vreme, iar astazi sunt la fel de mult utilizate scaunele si mesele pliabile. Preturile variaza intre 150 si 300 de euro, cele mai ieftine fiind combinatiile lemn-metal, cele mai scumpe mobilierul din lemn masiv.

Alegerea modelelor potrivite

Cel mai dificil lucru, cand cumparati mobilier de exterior, este sa va hotarati care dintre numeroasele produse de pe piata alegeti. In centrele de gradinarit, magazinele pentru obiecte de gradina si in cataloagele de produse exista o gama diversa si in fiecare an apar noi modele, astfel incat dupa o vreme modelele achizitionate vor parea demodate. Drept pentru care, inainte de a cumpara ceva, raspundeti la urmatoarele intrebari - veti descoperi ca doar putine modele vor satisface complet exigentele dumneavoastra.

Confort sau utilitate?


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.