Conflictul dintre Dumitru Dragomir si directorul adjunct de la Distrigaz Sud, Serge Delaunay, care s-au batut anul trecut pentru un loc de parcare, este departe de a se fi incheiat.

Dornic sa-i dea o lectie francezului, presedintele LPF
Conflictul dintre Dumitru Dragomir si directorul adjunct de la Distrigaz Sud, Serge Delaunay, care s-au batut anul trecut pentru un loc de parcare, este departe de a se fi incheiat.

Dornic sa-i dea o lectie francezului, presedintele LPF nu vrea sa renunte la proces decat in anumite conditii: „Domn'e, daca vine si-mi da cascavalul, ma impac cu el. Un miliard de lei vechi, atat il costa ca s-a pus cu Mitica si i-a spart ochelarii. Cel mai mult m-a durut ca m-a facut roman imputit si tigan“.

In urma anchetei efectuate de Politie, seful de la Distrigaz s-a ales cu dosar penal pentru lovire, distrugere si violare de domiciliu.

Scandalul in care presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost implicat alaturi de unul dintre directorii de la Distrigaz Sud, Serge Delaunay, prezentat in exclusivitate de ziarul nostru, s-ar putea incheia inainte de a ajunge pe salile tribunalului. Ieri, Dragomir a spus ca, daca francezul ii va plati daune morale, va renunta la judecata. „Sa-mi dea cascavalul si nu ma mai intereseaza”, a spus seful LPF. Serge Delaunay s-a ales cu dosar penal pentru lovire, distru gere si violare de domiciliu.

Deputatul PRM si seful LPF, Dumitru Dragomir, s-a batut, anul trecut, cu directorul ajunct de la Distrigaz pentru un loc de parcare. Cafteala a avut loc in fata casei lui Mitica Dragomir si s-a lasat cu doua procese si un dosar penal pentru cetateanul francez. Seful LPF vrea acum razbunare si cere daune de un miliard de lei vechi. Desi nu s-a lasat cu nici un KO, cei doi combatanti vor cauta lovitura decisiva in instanta, acolo unde ambii au un spate cat se poate de tare. Cum ancheta Politiei ii da dreptate lui Dumitru Dragomir, seful LPF a prins curaj si spune ca vrea sa se impace cu francezul. Costul impacarii este, insa imens, ceea ce denota ca lucrurile nu se vor opri aici.

“Domn'e, daca vine si-mi da cascavalul, ma impac cu el! Un miliard, atata il costa ca s-a pus cu Mitica Dragomir. Dar eu sunt un om bun la suflet si nu mai vreau sa-l port prin instante. Cel mai mult m-a durut cand a spus 'romani tigani>>“, a spus „Corleone“. Dupa incident, seful LPF a avut nevoie de 3-4 zile ca sa-si revina, iar Delaunay s-a ales cu dintii din fata fisurati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.