Piraeus Leasing Romania a semnat in primele sase luni ale acestui an 1.850 de contracte, in valoare totala de 90 milioane euro, cu 150% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce a determinat cresterea cotei de piata a companiei cu pe
Piraeus Leasing Romania a semnat in primele sase luni ale acestui an 1.850 de contracte, in valoare totala de 90 milioane euro, cu 150% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce a determinat cresterea cotei de piata a companiei cu peste 1,5%, pana la un nivel de 5%, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Estimarile indica o piata de leasing care va atinge un volum de 4 miliarde de contracte nou semnate pana la sfarsitul acestui an. Factorii care au determinat aceasta crestere sunt dublarea productivitatii pe angajat, extinderea retelei teritoriale si colaborarea de tip crosselling cu cele 70 de sucursale Piraeus Bank. Totodata, acest avans a fost determinat si de dezvoltarea continua a produselor destinate leasingului imobiliar si lansarea produsului "Sale and Lease Back", destinat companiilor care detin in proprietate imobile pentru care doresc refinantare. Finantarile pentru imobile acordate de companie au depasit 10 milioane euro la sfarsitul lui iunie. Structura portofoliului Piraeus Leasing ramane fidela pricipiului de diversificare, se mai arata in comunicatul de presa. Astfel, categoriile generale de bunuri finantate sunt impartite procentual in 40% autoturisme si vehicule comerciale usoare, 22% vehicule comerciale/utilitare, 10% echipamente industriale, 11.5% echipamente constructii, 12% leasing imobiliar, 4.5% alte tipuri de mijloace fixe. "Cred ca procesul rapid de evolutie al Piraeus Leasing va continua, astfel incat valoarea contractelor leasing ale companiei va depasi la sfarsitul acestui an 200 milioane euro", a declarat Anca Petcu, Deputy General Manager, Piraeus Leasing Romania. Pe de alta parte, ieri, Piraeus Bank Group Romania i-a numit in functia de director general adjunct pe Michalis Lachanas si Nikolas Hinoporos si pe Viorel Mischie, Costin Degeratu si Mircea Sacuiu in pozitii de asistent director general.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.