Directorul Dow Jones, Richard Zannino, a incheiat luni o intelegere provizorie prin care compania este preluata de News Corporation pentru 5 miliarde dolari, desi familia Bancroft, care controleaza Dow Jones, are inca pareri diferite despre acord, a
Directorul Dow Jones, Richard Zannino, a incheiat luni o intelegere provizorie prin care compania este preluata de News Corporation pentru 5 miliarde dolari, desi familia Bancroft, care controleaza Dow Jones, are inca pareri diferite despre acord, a relatat Wall Street Journal (WSJ). Cu toate acestea, negociatorii de la Dow Jones, printre care si Zannino, consilierii companiei si doi directori independenti, sunt, in principiu, de acord cu pretul de 60 de dolari pe actiune oferit de News Corporation, a mai relatat WSJ. Intelegerea a avut loc dupa un pranz de afaceri la care au participat luni Murdoch si Zannino.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.