Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat la Craiova ca formatiunea pe care o conduce trebuie sa ramana in opozitie pentru a face "legi bune pentru romani", legea pensiilor fiind cel mai bun exemplu din ultimii 17 ani.
Geoana sustine ca ulti
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat la Craiova ca formatiunea pe care o conduce trebuie sa ramana in opozitie pentru a face "legi bune pentru romani", legea pensiilor fiind cel mai bun exemplu din ultimii 17 ani.
Geoana sustine ca ultimii trei ani au fost foarte grei pentru PSD, dar in special pentru alesii locali ai partidului.
"Primarii nostri au fost tratati in tot acest rastimp intr-o maniera nu tocmai eleganta. Dirijarea resurselor de la centru nu a fost echitabila. Cu toate acestea, am reusit sa tinem echipa impreuna si este mare lucru ca avem un numar mare de primari", a spus Mircea Geoana, citat de Mediafax.
Presedintele PSD a mai spus ca partidul trebuie sa ramana in opozitie, desi a fost o "perioada grea, cu foarte multa tensiune", in care romanii au deprins "o adevarata reactie de respingere fata de galceava politica". "Este clar pentru mine ca a ramane in opozitie e cea mai buna varianta, iar, in conditiile in care putem, sa facem legi bune pentru romani. Multa lume a plecat de la ideea ca PSD este sau nu la guvernare. Pentru un an, eu zic ca este mai bine sa stam in opozitie si sa ne facem treaba de aici", a mai spus Geoana.
El considera ca Legea pensiilor, adoptata de Parlament in urma cu cateva zile, este cea mai buna masura sociala din ultimii 17 ani. "Pentru prima data de cand sunt membru in Parlamentul Romaniei, am avut senzatia ca am facut un lucru bun pentru cetatenii acestei tari. Ma refer aici la legea pentru care noi ne asumam paternitatea. Putem merge chiar sa facem testele ADN si vom dovedi ca este legea noastra. Aprobarea in Parlament nu reprezinta un gest electoral, ci cea mai importanta lege cu caracter social din ultimii 17 ani", a mai spus Geoana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.