Sunt frumoase, celebre, bogate si, tocmai de aceea, invidiate de femei si ravnite de barbati. Unele dintre vedetele noastre starnesc insa pasiuni de-a dreptul periculoase in randul fanilor, multi dintre ei depasind granitele unei simple admiratii. D
Sunt frumoase, celebre, bogate si, tocmai de aceea, invidiate de femei si ravnite de barbati. Unele dintre vedetele noastre starnesc insa pasiuni de-a dreptul periculoase in randul fanilor, multi dintre ei depasind granitele unei simple admiratii. Doua cazuri sunt de notorietate: este vorba de Andreea Marin (foto), hartuita de un individ diagnosticat cu schizofrenie, care a fost gata sa se arunce de la etajul IV pentru Zana. Un alt caz infiorator, petrecut cu cativa ani in urma, a fost acela al cantaretei Andreea Antonescu. Admiratorul ei infocat a reusit chiar sa-i incendieze masina si usa apartamentului si sa intre in casa peste artista. Anul acesta, alte trei vedete au patit-o: Issa de la trupa Hypnose, care s-a ales cu masina distrusa de un dement, Catalina Mihaescu, curtata intens de un „poet“, si Alina Sorescu, urmarita de un maniac. In lipsa de dovezi, Politia nu poate face mare lucru.

Frumusetea isi poate deschide multe usi, dar poate fi si cauza unor experiente traumatizante, atunci cand strarneste pasiunile periculoase ale unor indivizi cu probleme psihice. Numarul vedetelor hartuite de admiratori obsedati a crescut tot mai mul t in ultimul timp. Unele dintre cazurile de notorietate sunt acelea ale Andreei Marin si Andreea Antonescu, amandoua hartuite de barbati fermecati de frumusetea si celebritatea lor. Anul acesta, inca trei vedete au

Zåna Surprizelor, obsesie pentru un psihopat

Un caz care a tinut prima pagina a ziarelor, la sfarsitul anului trecut, a fost cel al Andreei Marin, a carei frumusete a nascut pasiunea bolnava a unui individ si mai bolnav. Este vorba de Marian Penciu (29 de ani) din Campulung Muscel, un om cu state vechi in spitalele de psihiatrie, diagnosticat cu schizofrenie paranoida. Psihopatul a declarat in mai multe randuri ca o iubeste pe Zana Surprizelor si ca ea este femeia vietii lui. El a mers pana la a ameninta ca se arunca de la etajul IV, pentru ca nu reusea nicicum sa ajunga la emisiunea „Surprize, surprize“. Ii trimitea divei scrisori pe adresa Televiziunii Romane, iar la un moment dat a disparut de acasa, fiind gasit, doua luni mai tarziu, in Bucuresti. Andreea Marin a inteles ca are de-a face cu un om bolnav si nu a depus o plangere la Politie. Vedeta a refuzat sa faca vreun comentariu legat de acest subiect.

Andreea Antonescu a fost alergata prin casa cu cutitul

In urma cu trei ani, Andreea Antonescu a fost terorizata de un obsedat care i-a facut viata un cosmar timp de doua saptamani. Acesta o urmarea pe cantareata peste tot si o astepta in scara blocului, fara a fi violent. „La inceput nu m-am speriat. M-am gandit ca e vorba de un fan indragostit de muzica mea, dar aparitiile lui se tot inmulteau si, la un moment dat, l-am intrebat ce vrea, cum pot sa-l ajut. Foarte senin, mi-a spus ca lui ii place de mine si ca nu doreste nimic. M-am calmat atunci, numai ca intr-o zi, cand mergeam acasa cu prietenul meu, a aparut in scara blocului. Nebunul ne astepta dupa colt si i-a dat doar iubitului meu cu spray paralizant in ochi. Atunci m-am speriat foarte tare si am inteles ca nu e de gluma cu el“, isi aminteste Andreea. Intr-o zi, vedeta a primit un telefon de la portarul blocului prin care o anunta ca masina ei arde in flacari. La cateva zile dupa asta, un alt telefon o anunta ca usa de la intrare in apartament i-a fost incendiata. „Atunci am fost ingrozita de-a dreptul, pentru ca eram in casa si ma uitam pe vizor cum imi arde usa. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva. A fost un cosmar“, spune cantareata. Picatura care a umplut paharul a fost si cea mai groaznica experienta din viata Andreei. „Ma urmarea de cateva zile si stia ca sunt singura acasa, pentru ca prietenul meu era plecat in strainatate. La cinci dimineata, mi-a spart usa si a intrat peste mine. Ce nu stia el era ca iubitul meu se intorsese cu o zi mai devreme. ~sta a fost norocul meu. Eu am paralizat cand l-am vazut in casa si mai ales in momentul in care a scos cutitul, am simtit ca mor. In cele din urma, dupa cateva curse prin casa, a fugit pe scara si dus a fost pentru cateva zile“, isi aminteste cu groaza Andreea. Cand toata lumea credea ca s-au linistit apele, dementul a aparut din nou in scara blocului. Cantareata l-a vazut din balcon si a chemat imediat politia care l-a ridicat ca din oala. „Sper ca am scapat definitiv de el pentru ca, Slava Domnului, nu m-a mai deranjat de atunci“, rasufla usurata Andreea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.