Universitatea Craiova cauta cu disperare un loc unde sa se antreneze in liniste in aceasta vara. Cu numai o luna inaintea sezonului in care craiovenii vor sa prinda un loc de Cupa UEFA, echipa antrenata de Florin Cioroianu are probleme din cauza luc
Universitatea Craiova cauta cu disperare un loc unde sa se antreneze in liniste in aceasta vara. Cu numai o luna inaintea sezonului in care craiovenii vor sa prinda un loc de Cupa UEFA, echipa antrenata de Florin Cioroianu are probleme din cauza lucrarilor de renovare a Stadionului „Ion Oblemenco“. Pentru a proteja gazonul de pe terenul central, oficialii „Stiintei“ au decis ca sedintele de pregatire sa fie tinute pe o suprafata din vecinatate. Insa, potrivit personalului administrativ, respectiva suprafata va deveni impracticabila o data cu prima ploaie mai serioasa. Cum Cioroianu nu isi permite ca programul echipei sa fie perturbat, el i-a cerut lui Adrian Mititelu sa gaseasca solutii de rezerva.

Patronul Universitatii a incercat mai intai sa se inteleaga cu diverse cluburi din Craiova, dar negocierile nu au dat, deocamdata, roade. Exista si posibilitatea ca „Stiinta“ sa se antreneze pe stadioanele din judetul Dolj, cu aceasta ocazie facandu-se si o campanie de promovare a „alb-albastrilor“. Varianta intampina, insa, unele obstacole. In primul rand, pana acum nu a fost gasit nici un club dornic de co operare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.