Cristiano Bergodi l-a amenintat din nou cu demisia pe patronul Rapidului, daca nu-i intareste lotul inainte de plecarea in primul cantonament din strainatate. Patronul se declara nemultumit de aceste “mofturi”, in opinia sa lotul fiind m
Cristiano Bergodi l-a amenintat din nou cu demisia pe patronul Rapidului, daca nu-i intareste lotul inainte de plecarea in primul cantonament din strainatate. Patronul se declara nemultumit de aceste “mofturi”, in opinia sa lotul fiind mai puternic decat cel pe care l-a avut Razvan Lucescu la dispozitie in sezonul trecut.

In aceasta vara Rapidul si-a pierdut antrenorul, dar si 4 jucatori importanti: Badoi, Ganea, Moldovan si Zicu. Instalat in locul lui Razvan Lucescu, Cristiano Bergodi nu inceteaza sa-si manifeste nemultumirea vizavi de subtirimea locului, amenintand de mai multe ori ca pleaca. Italianul are chiar o clauza in contract care ii permite sa plece daca nu-i sunt adusi anumiti jucatori.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.