Politistii care asigura paza la prestigiosul turneu de tenis de la Wimbledon s-au facut de ras. Desi au stat cu ochii in patru, ei nu au putut impiedica furturile din vestiare, care au devenit ceva „traditional“ in sportul alb. Albert Co
Politistii care asigura paza la prestigiosul turneu de tenis de la Wimbledon s-au facut de ras. Desi au stat cu ochii in patru, ei nu au putut impiedica furturile din vestiare, care au devenit ceva „traditional“ in sportul alb. Albert Costa a ramas fara 1.700 de euro, Scot Murray fara telefonul mobil, iar Michael Llodra fara portofel, desi a lipsit din vestiar numai treizeci de secunde! Cum acolo au acces numai jucatorii, antre-norii si organizatori, acestia se banuiesc reciproc de hotie. Wimbledon nu este primul turneu in care apare acest gen de probleme in acest an. Asociatia Tenismenilor Profesionisti se va reuni in mod exceptional inaintea lui US Open pentru a incearca sa gaseasca o solutie pentru eradicarea fenomenului.

La turneul de tenis de la Wimbledon se intampla lucruri ciudate. Mii de euro, portofele, ceasuri si telefoane dispar din vestiare, chiar daca incaperile sunt pazite cu strasnicie de zeci de politisti. Culmea e ca toata lumea se astepta ca furturile sa apara, in conditiile in care nici o competitie ATP din acest an nu a fost scutita de astfel de evenimente. Suedezul Jonas Bjorkman a fost pradat la Australian Open si Ro land Garros, in timp ce Sebastien Grosjean, Eric Butorac si Jamie Murray au ramas fara bani la turneul de la Queen's. Radek Stepanek, logodnicul Martinei Hingis, a fost victima celui mare mare furt din istorie.
In aprilie, la Monte Carlo, acestuia i-au disparut din vestiar 5.000 de euro!

Hotul pare a fi o fantoma vitezista
Furturile au inceput la Wimbledon inca de la calificari. Dane Carlsen a ramas fara Rolex, iar Nicholas Mahut si-a cautat in zadar iPodul dupa ce l-a lasat in vestiar. Politistii britanici au fost instruiti special si au restrictionat accesul la vestiare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.