Manelistul Adrian Copilul Minune a facut o criza violenta de gelozie pentru o femeie care nu i-a fost tocmai fidela. Apropiati ai Simonei Ianit ne-au declarat ca amanta lui Minune a trait o lunga perioada cu un fotbalist amator, pe nume Adrian Zamfi
Manelistul Adrian Copilul Minune a facut o criza violenta de gelozie pentru o femeie care nu i-a fost tocmai fidela. Apropiati ai Simonei Ianit ne-au declarat ca amanta lui Minune a trait o lunga perioada cu un fotbalist amator, pe nume Adrian Zamfirescu, cunoscut mai degraba sub porecla de Gaja. Cum Pitestiul este un oras mic, lumea barfeste de mult timp ca Gaja o vizita deseori pe „nevasta lu' Adi Minune“. Mai mult, Gaja este mare fan de manele, iar Adi de Vito ii este prieten!

Cu toate ca Simona Elena Ianit si manelistul s-au cunoscut acum mai bine de 15 ani si se iubesc in continuare, acest lucru nu a impiedicat-o pe femeie sa accepte avansurile unui alt barbat. Adrian Zamfirescu este mai mic decat Simona cu aproximativ trei ani. Pentru ca telenovela sa fie completa, Minune urmeaza sa-si puna pirostriile in toamna aceasta, dar nu cu Simona. El o prefera pe Cati.

Manelistul Adrian Copilul Minune a facut o criza violenta de gelozie pentru o femeie care nu i-a fost tocmai fidela. Apropiati ai Simonei Ianit ne-au declarat ca amanta lui Minune a trait o lunga perioada cu un fotbalist amator, pe nume Adria n Zamfirescu, cunoscut mai degraba sub porecla de Gaja. Cum Pitestiul este un oras mic, lumea barfeste de mult timp ca Gaja o vizita deseori pe „nevasta lu' Adi Minune“. Mai mult, Gaja este mare fan de manele, iar Adi de Vito ii este prieten.

Simona Elena Ianit este cunoscuta in Pitesti ca „femeia lui Minune“. Ea si manelistul s-au cunoscut acum mai bine de 15 ani si se iubesc in continuare, desi Minune urmeaza sa-si puna pirostriile in toamna aceasta, cu Cati. Chiar daca Adi de Vito pare a fi barbatul vietii ei, acest lucru nu a impiedicat-o pe Simona sa lase curtata de un alt barbat. Acesta se numeste, culmea, tot Adrian - se pare ca femeia are o slabiciune la acest nume! - si a fost fotbalist.

'M-am nascut cu semn in frunte>>
Adrian Zamfirescu, zis Gaja, este din Pitesti, unde a jucat, vreme de cativa ani, fotbal de sala. Are in jur de 30 de ani, fiind mai mic decat Simona (33) si s-a nascut cu o suvita alba de par pe frunte, lucru datorat, din cate le-a povestit prietenilor, sperieturii suferite de mama sa la cutremurul din 1977. Mama lui Gaja este de etnie rroma, iar tatal a lucrat in armata, familia fiind bine situata financiar. Cei care il cunosc pe Gaja spun ca acesta avea sentimente puternice fata de Simona, care il cam exploata insa pe fostul sportiv, punan-du-l sa-i satisfaca tot felul de capricii.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.