O comisie din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Iasi a demarat un control la Spitalul de Neuropsihiatrie „Socola“. In ancheta se afla sapte medici banuiti ca ar fi prescris intr-o singura luna sute de retete. Dr. Iulian Serban,
O comisie din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Iasi a demarat un control la Spitalul de Neuropsihiatrie „Socola“. In ancheta se afla sapte medici banuiti ca ar fi prescris intr-o singura luna sute de retete. Dr. Iulian Serban, directorul CAS, a declarat ca inspectorii sai au gasit coduri numerice personale ale bolnavilor de pe retetele prescrise de medicii psihiatri si exista indicii ca pe perioada eliberarii retetelor, pacientii nu erau internati in spital. „Este suspect ca acesti medici au prescris intr-o singura luna retete medicale cu sutele si daca se stabileste ca pacientul nu a fost in acea perioada internat, vom lua masuri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.